Externe professionals via zorgverzekering

Externe professionals

Via de zorgverzekering is het mogelijk om fysiotherapie of logopedie voor uw kind vergoed te krijgen.

Logopedie
Op IKC Het Balkon bestaat de mogelijkheid dat uw kind onder schooltijd naar de logopedist kan gaan. Kinderlogopedie en logopediepraktijk Klaver 4 behandelt de kinderen tijdens lestijd en op locatie voor leerlingen van IKC Het Balkon. Het bleek vaak moeilijk te zijn om  kinderen te plaatsen vanwege werk ouders en verzuim school. Door de behandeling in de school te organiseren levert het voor zowel de ouders, de logopedie als het kind een flinke tijdsbesparing op. Daarnaast kan er snel overleg en afstemming plaatsvinden tussen school en de logopediste. U kunt Klaver 4 bereiken via het centrale telefoonnummer 010 – 592 38 94.

Fysiotherapie
Op IKC Het Balkon bestaat de mogelijkheid dat uw kind onder schooltijd naar de fysiotherapeut kan gaan.
Kinderfysiotherapeute Rianne Mosterd behandelt de kinderen tijdens lestijd en op locatie van IKC Het Balkon.
Het bleek vaak moeilijk te zijn om kinderen te plaatsen vanwege werk ouders en verzuim school. Door de behandeling in het integraal kindcentrum te organiseren levert het voor zowel de ouders, de fysiotherapie als het kind een flinke tijdsbesparing op. Daarnaast kan er snel overleg en afstemming plaatsvinden tussen school en de fysiotherapeute.
U kunt fysiotherapiepraktijk Maasland bereiken via het aanmeldformulier op de website van haar praktijk: www.kinderfysiotherapiemaasland.nl