Ouderportaal

Buitenschoolse opvang

Buitenschoolse opvang

IKC Het Balkon biedt voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De buitenschoolse opvang bij IKC Het Balkon is er voor kinderen van vier tot dertien jaar, voor en na schooltijd, op vrije dagen en in de schoolvakanties. De pedagogisch medewerkers zorgen voor een gevarieerd en uitdagend aanbod aan activiteiten.  Voorop staat dat kinderen in hun vrije tijd samen kunnen spelen en ontspannen.

Vakantieopvang

In de schoolvakanties biedt IKC Het Balkon vakantie-opvang aan voor alle kinderen vanuit de BSO van  Het Balkon. Er wordt de kinderen een afwisselend vakantieprogramma geboden.

Vier weken voor iedere schoolvakantie kunt u de vakantieprogramma’s inzien via de website van UN1EK.

Informatieboekje Buiteschoolse opvang

In het Informatieboekje buitenschoolse opvang vindt u uitgebreide informatie over onze buitenschoolse opvang.

Openingstijden

De buitenschoolse opvang is 52 weken per jaar* geopend op werkdagen van 07.30 tot 18.30 uur. In de schoolvakanties is er vakantieopvang.
* m.u.v. nationale feestdagen

Contact

De buitenschoolse opvang bij IKC Het Balkon is telefonisch bereikbaar via nummer 010-7421220 (kies opvang).

Informatie van UN1EK

Is uw kind tussen de 4 en 13 jaar en zoekt u een leerzame en veilige plek voor buiten de schooltijden? Kies dan voor buitenschoolse opvang bij UN1EK! We bieden verschillende vormen van buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen van 4 tot 13 jaar. De aanpak en activiteiten bij de BSO zijn afgestemd op de profiel en visie van het IKC. Voor de sportieve kinderen hebben we ook een sport outdoor BSO in de Broekpolder in Vlaardingen.

Meer informatie

Opvangpakketten en tarieven
Vakantieprogramma’s
Alles over het Ouderportaal
Wat is een UN1EK Kindcentrum?